Agenda

Een overzicht van onze diverse opleidingen voor commissarissen en toezichthouders.

Tot het aanbod behoren onder andere Masterclasses, de Leergang Board Potentials en High Level Toezicht in de Zorg.

18 mei
In deze masterclass staan we stil bij de nieuwe tijden voor de commissaris en strategisch reputatiemanagement, zowel offline als online. En wat doe je als toezichthouder in tijden van crisis?
18 mei
In deze masterclass komt toezichthouden op de strategie aan de orde: welke rol speelt de RvC/RvT bij de strategische keuzes van een organisatie?
25 mei

High Level Toezicht ondersteunt de ervaren commissaris, die meer oog krijgt voor de complexiteit van de organisatie, de dynamics in de top en de effectiviteit van de raad. Deze opleiding is daarom specifiek gericht op mensen die hun sporen hebben verdiend in bestuur en toezicht. De eerste bijeenkomst is op 25 en 26 mei.

12 september
Op 12, 13 en 21 september starten nieuwe groepen met de opleiding

Leergang Board Potentials. Onmisbaar in uw carrière als toezichthouder.

12 oktober

High Level Toezicht ondersteunt de ervaren commissaris, die meer oog krijgt voor de complexiteit van de organisatie, de dynamics in de top en de effectiviteit van de raad. Deze opleiding is daarom specifiek gericht op mensen die hun sporen hebben verdiend in bestuur en toezicht. Op 12 en 13 oktober 2018 gaat de najaarsgroep van start.

16 november
Deze masterclass geeft u een kennismaking en enige basiskennis over IT en toezichthouden, waarbij aan de orde komt wat voor u als toezichthouder aandachtspunten kunnen zijn in uw commissariaat.
16 november
Deze masterclass gaat in op aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en verantwoording als commissaris, evenals compliance, risicobeheersing en de rol van intern toezicht.
16 november
Deze masterclass gaat in op het financiële verantwoordingsproces, toezicht op de risico's en de interactie met en tussen de verschillende participanten in dit proces.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons