Opleidingen agenda

Een overzicht van onze diverse opleidingen voor commissarissen en toezichthouders.

Tot het aanbod behoren onder andere Masterclasses, de Leergang Board Potentials en High Level Toezicht in de Zorg.

 

29 september
Tijdens deze masterclass ontwikkelt u het vermogen om interventietechnieken te herkennen en erkennen en om de door u gewenste specifieke resultaten te bereiken.
29 september
Deze masterclass gaat over de vraag hoe een Raad tot een effectieve informatievoorziening en omgang met stakeholders komt.
29 september
High Level Toezicht in de Zorg is dé opleiding specifiek gericht op ervaren toezichthouders in de zorg. Mensen die hun sporen hebben verdiend in bestuur en toezicht, kennis hebben van governance en zicht hebben op de valkuilen. Er zijn drie gemeenschappelijke bijeenkomsten van anderhalve dag gedurende een half jaar (vrijdag overdag, -avond en zaterdagochtend, inclusief overnachting) en een afsluitende bijeenkomst met diner. De eerste bijeenkomst is op 29 en 30 september.
29 september
In deze masterclass komt aan de orde welke rol de Raad speelt bij de strategische keuzes van een organisatie.
29 september
In deze masterclass staan we stil bij de nieuwe tijden voor de commissaris, die vragen om gedegen reputatiemanagement en regie op beeldvorming.
29 september
Centraal in deze masterclass staan de minimale vereisten voor adequaat toezicht op het gebied van financiën en risicobeheersing voor non-financials.
3 november
Deze masterclass gaat in op aansprakelijkheid, verantwoordelijkheid en verantwoording in verschillende situaties.
3 november
Deze interactieve masterclass is bedoeld voor professionals die zich willen oriënteren op het vak van commissaris of lid raad van toezicht.
3 november

Door de toenemende digitalisering en automatisering neemt de afhankelijkheid op...

3 november
Deze masterclass gaat over de vraag hoe een Raad tot een effectieve informatievoorziening en omgang met stakeholders komt.
3 november

Deze masterclass gaat dieper in op het financiële verantwoordingsproces in de Raad.

3 november
In deze masterclass worden de taakgebieden van de voorzitter onder de loep genomen en worden praktische handreikingen gegeven over inhoud en processen in vergaderingen.

Nationaal Register

Jan van Nassaustraat 93
2596 BR Den Haag
T 070-324 30 91
info@nationaalregister.nl

Governance Update nieuwsbrief

Volg ons